Best Video: Minecraft xbox Maps!MY SITEMAP

Portokalli, 16 Tetor 2016 - Vleresuesit e demeve (Ngulja shkulja e palmave ne autostrade)

Portokalli, 17 Dhjetor 2017 - Kimikati ne Strip Club

Portokalli, 17 Dhjetor 2017 - Lacat (Lenci ka lene Xhemin)

Portokalli, 17 Maj 2015 - Himni Portokallise

Portokalli, 17 Maj 2015 - Policat e postbllokut (Picieri taksi)

Portokalli, 17 Maj 2015 - RTV Kashari dhe Dallendyshe Bici

Portokalli, 17 Nentor 2013 - Quizi, Stari dhe Skrapi (Bomba ne Hiroshima dhe Nagasaki)

Portokalli, 17 Prill 2016 - Burgu dhe Pandeli Majko (Fresh voice)

Portokalli, 17 Prill 2016 - Policet e postbllokut (Komisariati digital)

Portokalli, 17 Prill 2016 - Rrok Kinemaja (Arome gruaje)

Portokalli, 18 Dhjetor 2005 - Stupsat (Opera)

Portokalli, 18 Dhjetor 2016 - Call Center (Kenget)

Portokalli, 18 Dhjetor 2016 - Dy vleresuesit (Turisti italian)

Portokalli, 18 Dhjetor 2016 - Kapo, Mela & Hekri (Brezi i ri)

Portokalli, 18 Dhjetor 2016 - Kimikati (Kengetaret ne qeveri)

Portokalli, 18 Dhjetor 2016 - Policet e postbllokut (Kolen e ka zene korenti)

Portokalli, 18 Mars 2018 - Melamini dhe Jang Lee (Me fol per mamin)

Portokalli, 18 Tetor 2015 - Grupi Pedonalja (Shkollat)

Portokalli, 18 Tetor 2015 - Labi, Ramadani dhe Drejtoresha e Tatimeve (Fatura)

Portokalli, 18 Tetor 2015 - Luzja (Rritja e rrogave)

Portokalli, 18 Tetor 2015 - Policet e postbllokut (Hetuesia)

Portokalli, 18 Tetor 2015 - Rama me Kombetaren e futbollit

Portokalli, 19 Mars 2017 - Nasi, Skifteri & Njeshi i Amsterdamit

Portokalli, 19 Nentor 2017 - Daja (Dua moter)

Portokalli, 19 Nentor 2017 - Edi Rama dhe Gazetaret (Taksat e reja)

Portokalli, 19 Prill 2015 - Kori i te forteve (Motivi Don Omar - Danza Kuduro ft Lucenzo)

Portokalli, 19 Prill 2015 - Tre policet (Policia jashte sherbimit)

Portokalli, 19 Tetor 2014 - RTV Kashari (Motra e Ivanit te tmerrshem)

Portokalli, 2 Nentor 2015 - Cifti i lumtur feat. Eno Popi (Darka e ditelindjes)

Portokalli, 2 Nentor 2015 - Dy policet (Cifti ne makine)

Portokalli, 2 Prill 2017 - Betimi & Instruktori (Patenta furgonit)

Portokalli, 2 Prill 2017 - Cifti i lumtur (Cadra e dashurise)

Portokalli, 2 Prill 2017 - Edi Rama (Takim me pleqte)

Portokalli, 2 Prill 2017 - Insta girls (Shoqja në Dubai)

Portokalli, 2 Prill 2017 - Nje det me info (Fitorja e leshit)

Portokalli, 2 Tetor 2016 - Drejtori & Nxenesit (Dita e pare e shkolles)

Portokalli, 2 Tetor 2016 - Insta Girls (Foto plazhi)

Portokalli, 2 Tetor 2016 - Kimikati (Brezi i ri)

Portokalli, 2 Tetor 2016 - Policet e postbllokut (Djegia e hashashit)

Portokalli, 20 Dhjetor 2015 - Kapo, Melamini & Vajza (Silikoni)

Portokalli, 20 Dhjetor 2015 - Policet (Dhurata per festat)

Portokalli, 20 Mars 2016 - Atentatet (Rruge te bardha)

Portokalli, 20 Mars 2016 - Policet e postbllokut (Sirianet jemi ne!)

Portokalli, 20 Mars 2016 - Rrok Kinemaja (50 hijet e Greit)

Portokalli, 20 Nentor 2016 - Aluizni Sportelet dhe populli

Portokalli, 20 Nentor 2016 - Kapo & Melamini (Falja e Hekuranit)

Portokalli, 20 Nentor 2016 - Policet e Postbllokut dhe Instagirls

Portokalli, 21 Maj 2017 - Cifti i lumtur (Pervjetori i marteses)

Portokalli, 21 Maj 2017 - Instagirl me Vleresuesin (Ne shtrat)

Portokalli, 21 Maj 2017 - Kori Brodway (Tarantela Behu politikan!)

Portokalli, 22 Maj 2016 - Burgu feat Helidon Fino (Fejesa e Kapos)

Portokalli, 22 Maj 2016 - Policet e postbllokut (Ore mesimi me femijet)

Portokalli, 22 Mars 2015 - Policet e postbllokut (Eneda dhe Xhemi)

Portokalli, 22 Nentor 2015 - Policet e postbllokut (Qeni i terbuar)

Portokalli, 22 Nentor 2015 - Skifteri (Dasma)

Portokalli, 23 Prill 2017 - Instagirls & Mjeku (Ne spital privat)

Portokalli, 23 Prill 2017 - Muli Event & Bab e bir (Synetlliku)

Portokalli, 23 Prill 2017 - Policet e postbllokut (Fshataret & Hetuesia)

Portokalli, 23 Tetor 2016 - Insta girls dhe Burgu (Gocat për shtëpi)

Portokalli, 23 Tetor 2016 - Policat e postobllokut (Kola fton Mirin ne shtepi)

Portokalli, 24 Maj 2015 - Dy policet, Salsano Rrapi dhe Renada Caci

Portokalli, 24 Maj 2015 - Edi Rama ne Skype me Aleksander Vuçiç

Portokalli, 24 Maj 2015 - RTV Kashari (I ftuar Erion Veliaj)

Portokalli, 24 Nentor 2013 - Bukra dhe Agushi (Ne opera)

Portokalli, 24 Prill 2016 - Atentatet (Fjale pa fund)

Portokalli, 24 Prill 2016 - Baleti (50 hijet e Greit)

Portokalli, 25 Maj 2014 - Babe e bir (Ne plazh)

Portokalli, 25 Maj 2014 - Skrapi dhe nxenesit (Dita e fundit e shkolles)

Portokalli, 26 Mars 2017 - Bab e bir (Djali ushtar)

Portokalli, 26 Nentor 2017 - Daja (Komshia)

Portokalli, 26 Nentor 2017 - Together with love (Ekuacioni)

Portokalli, 26 Prill 2015 - Dy policet (Berisha dhe Basha)

Portokalli, 26 Prill 2015 - Edi Rama, Keshilltaret (Te vertetat e krizes)

Portokalli, 26 Prill 2015 - Gjini (Djemte planprishes)

Portokalli, 26 Prill 2015 - Skifteri (Shoku nga Laçi)

Portokalli, 26 Tetor 2015 - Bab e bir (Hapja e dosjeve)

Portokalli, 26 Tetor 2015 - Doktoret e seksit (Perballja me Adem Harxhin)

Portokalli, 27 Mars 2016 - Cifti i lumtur (Terapia ne cift)

Portokalli, 27 Mars 2016 - Policet e postbllokut (Polici-Leaks)

Portokalli, 27 Nentor 2016 - Atentatet (Perralle nga e shkuara)

Portokalli, 27 Nentor 2016 - Edi Rama dhe Keshilltaret (Salca non grata!)

Portokalli, 27 Nentor 2016 - Insta Girls & Instruktori (Kruqi i kuq)

Portokalli, 27 Nentor 2016 - Kimikati ne Rajon

Portokalli, 27 Nentor 2016 - Leket (Leket e vakise)

Portokalli, 27 Nentor 2016 - Policat e postbllokut (Dhurimi i gjakut)

Portokalli, 29 Maj 2016 - Cifti i lumtur (Tashme prinder)

Portokalli, 29 Maj 2016 - Policat e Postbllokut (Gomari trafikant)

Portokalli, 29 Maj 2016 - RTV Kashari (Tifozat kuq e zi ne Paris)

Portokalli, 29 Maj 2016 - S-Show, Profesoret & Kimetja (Me mire te dish apo te kesh)

Portokalli, 29 Mars 2015 - Dy policet (Reformat ne polici, kompjuteri)

Portokalli, 29 Mars 2015 - Gjini (Berisha e sheh Lulushin kryeminister)

Portokalli, 29 Nentor 2015 - Eros Vetetima feat Selim Shkelqimi

Portokalli, 29 Nentor 2015 - Grida Duma

Portokalli, 29 Nentor 2015 - Policat e postbllokut te ftuar ne "Pasdite dhe Portokalle"

Portokalli, 3 Maj 2015 - Babë e Bir (Nisja e djalit për Gjermani)

Portokalli, 3 Maj 2015 - Dhimo, Arbana Osmani, Kapo, Melamin Berati (Legalizimi i hashashit)

Portokalli, 3 Maj 2015 - Kori i përzier i shqiptarëve (Indianët)

Portokalli, 3 Maj 2015 - Voulez Vous, Ramadani, Bukra (Reklamë pallatit)

Portokalli, 3 Prill 2016 - Atentatet (Gjeneral Gramafoni. Pllakat)

Portokalli, 3 Prill 2016 - Bab e bir dhe Ramadani (Ne stadium)

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456