Best Video: Minecraft xbox Maps!E Hane "bananen"dhe E Nxjerr PrapVIDEO DETAILS

Video Title :
E Hane "bananen"dhe E Nxjerr Prap

Video Description :
Humor Pa Fund.

E Hane "bananen"dhe E Nxjerr Prap

Fotot: njË ditË nË komunizËm… | gazeta dita, Po dole pnga gjirizi komunist more mi enverist i paudhe? femrat ne kohen e qepes te enverit ishin prona e partise se punes per drejtoret dhe sekretaret e partise.
References:

Views : 1390
Video Ratings : 4
Video Duration : 0:8